Ετικέτες eTwinning για Project 2020

Εθνική Ετικέτα ποιότητας eTwinning έργου YOUNG WRITERS IN ACTION 2019-2020

                                                               

 24 Σεπτεμβρίου 2020

Με μεγάλη χαρά λάβαμε την Εθνική Ετικέτα ποιότητας για το Ευρωπαικό eTwinning έργο με τίτλο YOUNG WRITERS IN ACTION  2019-2020.

Το συγκεκριμένο eTwinning έργο   ενεργοποίησε τους μαθητες και τις μαθητριες,προωθώντας   στρατηγικές συνεργασίες, προωθώντας την επικοινωνία με σχολεία της Ευρώπης μέσω της Αγγλικής γλώσσας, ψηφιακών δημιουργιών των μαθητών/τριών, τη συνεργασία, την επαφή με τον πολιτισμό και ήθη και έθιμα άλλων χωρών.Οι μαθητές καλλιέργησαν τοσο τον προφορικό οσο  και τον γραπτό λόγο ,τις επικοινωνιακές και καλλιτεχνικές τους δεξιότητες,την Αγγλική Γλώσσα, δεξιότητες στις ΤΠΕ και τις κοινωνικές τους δεξιότητες .

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά των τμημάτων ΣΤ1 και ΣΤ2 σχολικού έτους 2019-2020 για την συνεργασία τους και την δημιουργική τους διάθεση!!!

Καλή συνέχεια παιδιά στο Γυμνάσιο !!! 

Πολλές ευχαριστίες στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς  των συνεργαζόμενων σχολείων από Πολωνία ,Τσεχία ,Ουκρανία  και Φιλανδία  !!!

Πολλες ευχαριστίες για την συνεργασία τους και την υποστηριξή τους στην επιτυχή ολοκλήρωση του έργου  στους Γιώργο Παπαμήτρου ( ΠΕ86) και στον Διευθυντή μας Αθανάσιο Μήνα !!

Η εκπαιδευτικός των Αγγλικών 

Ταμπάκη Χρυσούλα (ΠΕ06)

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player